Trotse Wilders: 'Binnenkort ligt "Marked For Death" in de Hongaarse boekhandels!'

Geen categorienov 07 2017, 10:00
Het land van Viktor Orban lijkt rijp voor Wilders te zijn.
Geert Wilders is zo trots als een pauw. Binnenkort verschijnt de Hongaarse versie van zijn boek Marked for Death namelijk. Dat maakt de PVV-leider zelf bekend op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/927512714800451585
Voor de goede orde gebruikt Wilders maar liefst drie talen om zijn aankondiging te doen: Nederlands, Engels, én Hongaars. Het moge dus duidelijk zijn: hij is hier bijzonder blij mee.
Op voorhand is het aannemelijk dat Wilders' boek het erg goed kan doen in Hongarije. De gemiddelde Hongaarse kiezer is behoorlijk rechts en vooral anti-immigratie. We zullen maar zeggen, er is een reden dat Viktor Orban de leider van dat land is. In veel opzichten zijn Orban en Wilders natuurlijke bondgenoten. En ja, aangezien Hongarije een democratie is betekent dit dat het Hongaarse volk zelf ook openstaat voor Wilders' boodschap.
Geen wonder dus dat Wilders zo trots en blij is dat de Hongaarse vertaling van Marked for Death binnenkort verkrijgbaar is in dat land. Niet alleen betekent het dat hij daar meer invloed krijgt -- en vrijwel zeker kan langskomen als spreker, etc. -- maar ook meer geld. Want ja, royalties zijn ook belangrijk, zeker voor mensen die een boek schrijven, wat ontzettend langzaam, saai werk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten