Zwakzinnig OM 'eist' tien jaar cel tegen viespeuk die 11-jarig meisje drogeerde, verkrachtte, én zwanger maakte

Geen categorienov 03 2017, 19:00
10 jaar cel? Is dat een grap? Deze gek mag nooit meer vrijkomen.
De 61-jarige Arnold M. moet wat het Openbaar Ministerie betreft veroordeeld worden tot tien jaar gevangenisstraf omdat hij een 11-jarig meisje seksueel misbruikt heeft.
Nou ja, dat is eigenlijk veel te mild verwoord. Deze enorme viezerik heeft het meisje namelijk eerst gedrogeerd en daarna verkracht. Dat is al erg genoeg, maar uiteindelijk bleek het meisje ook nog eens zwanger te zijn geraakt van de psychopaat.

Uit een dna-test wordt duidelijk dat Arnold M. het kind bij het meisje verwekte. Hij blijkt een veroordeelde zedendelinquent te zijn. Vermoedelijk heeft hij het kind gedrogeerd met het verdovende middel temazepam.

Het is werkelijk een vreselijk verhaal. Deze man verdient de doodstraf gewoon. Maar wat wil het OM? Tien jaar cel. Natuurlijk komt dat eigenlijk neer op 7 jaar, want ja, dat achterlijke systeem van ons regelt het zo dat veroordeelden na tweederde van hun straf alweer (vervroegd) vrij komen.
Dat hele systeem moet speciaal voor deze idioot op zijn kop worden gezet. Verkrachting van een kind moet automatisch levenslang opleveren. Punt. Dat kan niet eens een debat zijn. Schuldig? Ja? Mooi. Levenslang. Als rechters dat niet prettig vinden omdat ze het zo fantastisch leuk vinden om zelf te bepalen wat een specifieke straf moet zijn, jammer dan.
Maar ja, dat gaat de politiek natuurlijk nooit en te nimmer doen. Want de hoge dames en heren in Den Haag zitten er alleen maar om zichzelf te verrijken en zich belangrijk te kunnen voelen, niet om problemen op te lossen en de samenleving te beschermen tegen monsters als Arnold M.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten