Bemoeizuchtig Nederland steunt Oostenrijk in rechtszaak tegen Duitsland

Geen categoriedec 13 2017, 13:00
Tolwegen.
Dit is dus hoe Nederland er uiteindelijk voor zorgt dat de EU inderdaad uitgroeit tot 'De Verenigde Staten van Europa':
https://twitter.com/Teletekst/status/940842106318442503
Nog niet zo heel lang geleden werd het volkomen normaal gevonden dat landen zelf bepaalden wat ze deden qua infrastructuur. Sommige landen hadden tolwegen, andere landen niet. Niemand maakte daar iets van. Iets met soevereiniteit enzo.
Maar tegenwoordig kan een land niets doen, of andere EU-landen komen 'in actie.' Zo nu ook met Duitsland. Oostenrijk en Nederland begrijpen dat de Duitse strategie Oostenrijkse en Nederlandse automobilisten geld gaat kosten, en dus stappen ze gewoon naar de rechter om te voorkomen dat Duitsland beslissingen neemt over haar eigen wegen.
Want dat mag niet! Het is één Europa! Nederlanders in Duitsland hebben net zoveel rechten en privileges als Duitsers! Het hele idee van nationale soevereiniteit is belachelijk! Weg ermee. Eén Europa, Eén Europa!
Natuurlijk is dit een enorme fout, niet in de laatste plaats omdat we Duitsland zo langzamerhand veranderen in een vijand terwijl we Merkels steun juist nodig hebben. Maar daar komt nog eens bij, en dat is veel belangrijker, dat de rechtszaak ervan uitgaat dat de nationale soevereiniteit feitelijk niet meer bestaat. Als Oostenrijk en Nederland deze zaak winnen is Nederland de volgende keer het haasje.
Onverstandig en zelfs gevaarlijk. Dat is deze actie van Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten