Geert Wilders pest D66 met vacature voor nieuwe medewerkers

Geen categoriedec 21 2017, 12:00
"Heb je voldoende kennis van vastgoed?"
Ha, Geert Wilders heeft het flink op de heupen de laatste dagen. Natuurlijk is de PVV-leider sowieso niet op zijn mondje gevallen, maar nu het schandaal over een 'geschonken appartement' is losgebroken lijkt hij het wel héél erg naar zijn zin te hebben. Gek is dat niet. Alexander Pechtold is één van zijn grootste vijanden in de politiek. De D66-leider haalt regelmatig uit naar Wilders... en die heeft nu dus zelf een stok in handen om mee te slaan.
Nogal wiedes dat hij dat met heel veel plezier doet.
Hoe? Nou, bijvoorbeeld door op deze manier te reageren op een tweet van D66:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/943706358532182016
De voorwaarden voor een nieuwe medewerker van D66 zijn dus, aldus Wilders:
1. Het hebben van voldoende kennis van vastgoed.
2. Een hekel hebben aan openbare registers en transparantie.
3. Vinden dat Nederland te laag staat op de corruptie-index.
4. Lak hebben aan wat Nederlanders vinden en af willen van het referendum.
Dat is niet alleen grappig... maar het klopt ook nog eens 100 procent. Want ja, dat lijken tegenwoordig echt de standpunten te zijn van D66, de club die zich ooit, lang geleden, als een echte outsider presenteerde die lak aan de gevestigde macht had.
Tegenwoordig is D66 natuurlijk de gevestigde macht, en dus houden de 'democraten' er opeens heel andere denkbeelden op na. Triest... maar ergens is het niet eens geheel onlogisch. Bijna elke club die begon als D66 wordt uiteindelijk zoals D66 nu is. Het is héél lastig om dat te voorkomen, zeker als je op een gegeven moment regeringsverantwoordelijkheid draagt en je partij wordt bevolkt door professionele politici.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten