Gemeenteraadsleden klagen steen en been, maar willen tóch door

Geen categoriedec 11 2017, 8:00
Als je doet wat je belangrijk vindt, houd dan op met zeuren.
Oké, hier krijg ik dus echt hoofdpijn van. Als je gelooft in wat je doet moet je vooral niet zeiken over de "omstandigheden" en gewoon doorgaan met je werk. Geloof je er niet in of vind je het 't niet waard? Prima, stap dan op. Maar dit geneuzel over "lage vergoedingen en een hoge werkdruk" terwijl je wél door wil gaan? Kap daar alsjeblieft mee zeg.
https://twitter.com/Teletekst/status/940085464391806977
Je hebt van die mensen die heel hard roepen dat ze ergens echt in geloven, en er vol voor gaan, waarna ze steen en been klagen over hun werkomstandigheden. Want druk. Heel druk. Druk, druk, druk.
Misschien dat andere mensen daar geduld mee hebben, maar bij mij ben je dan echt aan het verkeerde adres. Wat een gezeur. Als je het niet prettig vindt kun je er altijd mee ophouden. Vind je het zo belangrijk dat je niet wil ophouden? Prima, snaveltje dicht en hard werken. Dat geldt niet alleen voor gemeenteraadsleden maar ook voor ondernemers, managers, werknemers, fabrieksarbeiders, boeren en bakkers. Doe je werk zonder klagen of zoek een andere (bij-) baan. Simpel.
Overigens is het natuurlijk wel duidelijk waarom veel gemeenteraadsleden doorgaan met het werk waar ze tegelijkertijd zo over klagen; die types hopen over het algemeen dat ze uiteindelijk gevraagd worden voor een andere functie, hogerop. Speciaal voor dat soort dames en heren: met zo'n klagende houding zal dat nooit lukken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten