Túúrlijk joh: Palestijnse jodenhater wil excuses aanbieden om vernieling joods restaurant

Geen categoriedec 15 2017, 18:30
Zou hij zijn eigen woorden überhaupt geloven?
Het was waarschijnlijk de schrik van zijn leven voor restauranthouder Daniël Baron toen er opeens een Palestijn voor zijn eetzaak stond, die onder toeziend oog van agenten doodleuk even alle ruiten in begon te knuppelen. De reden voor de aanval? De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de joodse staat Israël door Donald Trump. Een overduidelijk antisemitische daad natuurlijk aangezien je alle joden ermee op één hoop gooit, zelfs hen die helemaal niet in Israël wonen - zoals deze restauranteigenaar dus.
De straatterrorist werd schandelijkerwijze na kort verblijf in de cel alweer op vrije voeten gesteld, want het 'was allemaal niet zo antisemitisch bedoeld'. Meneer moest gewoon even zijn frustratie uiten over Trump, en deed dat toevallig bij een joods restaurant. En geheel toevallig had hij daarbij een Palestijnse vlag bij zich. Allemaal totaal ongerelateerd natuurlijk! Nu wordt het echter toch nog lastig voor hem, aangezien inmiddels bekend is geworden dat deze antisemiet mogelijkerwijs ook nog eens een oud-jihadist in Syrië was, en verklaard zou hebben "gevechtsklaar" te zijn. En zelfs onze politie kan daarvan niet makkelijk wegkijken.
Dus is het tijd om de 'zielige kansenparel'-kaart te spelen! Lees maar mee hoe meneer weer een verwoede poging doet om te stellen dat hij het allemaal niet zo had bedoeld, en dat hij 'niet anders kon':

Volgens Van Vliet (de advocaat van de terrorist, red.) noemde zijn cliënt expliciet in het verhoor dat een soortgelijke actie nooit meer zal gebeuren en dat hij zijn excuses wil aanbieden aan de restauranthouder. "En in zijn algemeenheid jegens de hele Nederlandse bevolking."

Het vernielen van het restaurant was een reactie op de Amerikaanse president Trump, die vorige week Jeruzalem als hoofdstad van Israël uitriep. De Palestijnse situatie gaat de Syriër aan het hart, zo zegt zijn advocaat. De actie in Amsterdam zou een 'wanhoopsdaad' zijn geweest. Niet gericht tegen joden, maar tegen de staat Israël. "Deze actie was erop gericht om de situatie van de Palestijnen aan de kaak te stellen."

Nou, dan moeten we deze gevaarlijke gek maar op zijn blauwe ogen geloven dat het "nooit meer zal gebeuren", hè? Hoe naïef schat deze kerel ons precies in? Goed, waarschijnlijk zal het overgrote deel van Nederland dit wel slikken, aangezien men koste wat kost wil volhouden dat de islamistische terreurgolf op magische wijze aan ons land voorbij gaat. Maar de waarheid ligt voor ons: joden in ons land worden al geterroriseerd om dingen die heel ergens anders op de wereld gebeuren en waar ze totaal geen invloed op hebben. Dat is je reinste antisemitisme. Reden genoeg dus om deze haatbaard voor het leven in de diepste kerker te gooien, maar op één of andere manier heb ik een donkerbruin vermoeden dat dat niet zal gebeuren. Hoe zou dát nou toch komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten