ISIS komt 'zeer binnenkort' met een handboek voor "lone wolf"-terroristen in Europa

Geen categoriejan 14 2018, 14:14
Een aanhanger van ISIS omschrijft een binnenkort te verschijnen ISIS-handboek als de "Tien Geboden van de wolf".
https://twitter.com/writherazazel/status/952504117955563520
ISIS gaat hun slapende cellen in Europa binnenkort leren hoe ze in actie moeten komen "voor het kalifaat," zo valt op te maken uit postings van ISIS-sympathisanten op de beveiligde communicatie-app Telegram. Binnenkort zal ISIS een "brochure" uitbrengen waarin de "verborgen soldaat" zal worden geïnstrueerd hoe te handelen. In een begeleidend schrijven spreekt één van de aankondigers van het boek over de "Decalogue of the wolf". "Decalogue" betekent Tien Geboden.
Wanneer het boek zal verschijnen is nog niet duidelijk (ISIS houdt het op "zeer binnenkort"), maar duidelijk is in ieder geval wél dat de terroristische organisatie ook in 2018 niet uitgespeeld is. Het zint ook zonder grondgebied in Syrië duidelijk op narigheid in Europa en beschikt, als we de titel van het boek mogen gelovne, nog altijd over voldoende manschappen op ons continent om ook daadwerkelijk het één en ander aan ellende aan te richten.
De distributie van deze 'brochure' moet dus goed in de gaten gehuden worden, en één van de tientallen teruggekeerde Syriëgangers dit stukje 'literatuur' niet te lezen krijgt. Laten we dus hopen dat onze veiligheidsdiensten paraat staan, en dus niet net als in België gewoon telefoons en wapens toelaten tot de gevaarlijkste van deze lieden...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten