Laffe PVV Rotterdam doet niet mee aan Islamdebat

Geen categoriefeb 25 2018, 17:00
Want het debat wordt mede-georganiseerd door "de Moslimkrant."
Hoe triest de Rotterdamse afdeling van de PVV is, vraag je? Nou, wat vind je hiervan:

De Rotterdamse PVV-lijsttrekker Maurice Meeuwissen is toch niet aanwezig bij het Islamdebat van Radio Rijnmond en de Moslimkrant op 8 maart in debatcentrum Arminius. Ondanks eerdere toezeggingen laat de partij nu weten alsnog niet deel te nemen aan het debat. De PVV wil Rotterdam 'de-islamiseren' en ziet daarom een debat dat mede door de Moslimkrant is georganiseerd niet zitten. De PVV belooft wel aanwezig te zijn bij de KOORTS-debatten van RTV Rijnmond.

Natuurlijk is dat niets meer of minder dan een excuus. Meeuwissen is gewoon bang om een groot debat over 'de islam' en immigratie aan te gaan. Dat is wat er hier aan de hand is. En het zou me niet verbazen als zijn grote leider daar persoonlijk een stokje voor heeft gestoken, al was het maar uit angst dat Meeuwissen iets zou zeggen dat te radicaal is. Of juist weer niet radicaal genoeg. Want laten we eerlijk zijn, Wilders zelf gaat tegenwoordig steeds verder.
Het is pure lafheid van de PVV -- en dan met name van de tweede keus van Wilders om de lokale afdeling te leiden. We moeten immers niet vergeten dat Meeuwissen alleen maar lijsttrekker is geworden omdat Wilders' eerste keus een zwakte bleek te hebben voor rechtsradicale groepen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten