Wilders heeft zijn roeping gevonden: wil graag nóg een keer zijn fans de Efteling tonen

Geen categoriefeb 08 2018, 17:00
Omdat één keer in de maand een bezoekje aan het Sprookjesbos brengen niet genoeg is.
Vorige week kwam Geert Wilders met een nogal... interessante tweet. Deze keer niets over islamistische tsunami's of kansenparels, en zélfs niets over onze premier of Alexander Pechtold. Nee, het betrof zowaar een winactie. En niet zomaar een actie: de hoofd- (en enige) prijs was een geheel verzorgd bezoekje aan de Efteling, met de PVV-leider himself als gids:
Even een leuke motivatie sturen, en hoppa dus! Dat lieten veel PVV'ers zich kennelijk niet twee keer zeggen: als we Wilders mogen geloven waren er ontzettend veel aanmeldingen. Aangezien hij 'slechts' tien mensen had uitgenodigd, vielen er dus velen buiten de boot. Maar niet getreurd! Ome Geert heeft zijn actie wegens succes verlengd, en is bereid om aankomend weekend gewoon nóg een keer een lekker sprookjesachtige middag met zijn fans door te brengen. Dat heeft hij vandaag laten weten:
Nou eh: is dat leuk of niet? Mocht je dus altijd al hebben gedroomd van een dagje rondslenteren, achtbaanrijden en zoetigheid eten met je politieke idool, dan is dit je kans. Ik zou zeggen: grijp hem, zolang de voorraad strekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten