Antifa bekogelt Wilders in Emmen met eieren: komt u dat nog bekend voor?

Geen categoriemrt 09 2018, 19:00
De gewelddadige Antifa probeert door het land heen het democratisch proces te verstoren met als doel om de 'fascisten en racisten te weren'. Met hun gewelddadige houding en gedrag zijn zij de enige personen die lijken op de Bruinhemden in de jaren '30. Dat ze dat zelf niet lijken in te zien is een trieste ironie. In Emmen hebben ze Geert Wilders bekogeld met eieren, net als toen gebeurde bij Pim Fortuyn. We weten hoe dat afliep.
https://twitter.com/AFA_Nederland/status/970939930250825728?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elsevierweekblad.nl%2Fnederland%2Fachtergrond%2F2018%2F03%2Fantifa-maakt-wilders-het-leven-zuur-in-emmen-594499%2F
Buiten het feit dat het bijzonder enge kleuren zijn, is de gemakzucht in Nederland over deze groep ontluisterend. Communisten hebben een andere reputatie dan Nazi's, maar het zijn allebei verschrikkelijke figuren. Door macht en geweld andersdenkenden onderdrukken en sturen. Antifa heeft door het land heen al genoeg schade aangericht en evenementen verstoord of ervoor gezorgd dat evenementen niet konden plaatsvinden. Op deze manier zorgen ze voor agressie bij lui aan de overkant van het politieke spectrum: de neo-nazi's.
Op deze manier komt er dus een situatie waarbij allebei de partijen floreren. Een situatie van sociaal gelegitimeerd geweld en confrontatie. Op het moment dat extremen het politieke en publieke discours overnemen, zorgt het voor een splijtzwam in de maatschappij. Weldenkenden en normale burgers worden daarbij de dupe en worden gedwongen om een kant te kiezen. We hebben geen geschiedenisles nodig om te weten wat daar uit voorkomt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten