Video: Thierry Baudet roept FVD-sympathisanten op om campagne te komen voeren in Amsterdam

Geen categoriemrt 01 2018, 14:00
"Ga samen met ons de stad in om te flyeren en met kiezers in gesprek te gaan."
Forum voor Democratie doet maar in één stad mee bij de gemeenteraadsverkiezingen. Juist daarom is het van het grootste belang voor Thierry Baudet en Annabel Nanninga dat ze daar, in Amsterdam dus, een goed resultaat neerzetten.
Baudet begrijpt dat ook maar al te goed zoals blijkt uit deze video die FVD en hijzelf onlangs op Twitter zetten:
https://twitter.com/FVDamsterdam/status/968880233402249216
Het is misschien een beetje apart aangezien het hier om gemeenteraadsverkiezingen gaat, maar het zou helemaal niet gek zijn als FVD'ers uit andere steden zich aanbieden om naar Amsterdam te komen zodat ze de campagne daar kunnen versterken. FVD is een nieuwe partij en hoeft niet meteen op tien zetels te rekenen, maar het is wel degelijk van belang dat de partij een aantal zetels bemachtigt.
FVD heeft als geen ander de kunst van het moderne campagnevoeren in de vingers. De partij begrijpt dat er een combinatie nodig is van online... en offline. Dat online gedeelte zit wel goed -- kijk maar op Facebook, Twitter of YouTube -- maar in het echt kan FVD ongetwijfeld nog activisten gebruiken; mensen die in weer en wind de straat opgaan om flyers uit te delen en met kiezers te praten.
Zij die dat willen kunnen zich snel en gemakkelijk aanmelden. Dat kan hier, op de website van FVD. Het enige voorbehoud? Je moet wel lid zijn van de partij. Dat is niet zo gek, het is immers een ledenpartij, en geen 'beweging' (als de PVV).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten