3 interessante kantoorinrichting trends

Geen categorieapr 11 2018, 7:00
Wil je jouw kantoorruimte in Amsterdam opnieuw inrichten? Dan is het goed om te weten wat de laatste kantoorinrichting trends zijn. Danny Verhoeven, de eigenaar van de populaire website Kantoorruimtevinden.nl, vertelt je in dit artikel welke trends je zeker in je achterhoofd moet houden als je jouw kantoorruimte opnieuw gaat inrichten.
Modern en strak kantoormeubilair
Een kantoorruimte moet er modern en fris uit zien. Daarom is modern en strak kantoormeubilair nu helemaal ‘in’. Bureaus, bureaustoelen en kasten voor op kantoor hebben geen franjes en poespas, maar zien er lekker modern en strak uit. Door modern kantoormeubilair te kopen, krijgt jouw kantoorruimte een professionele uitstraling.
Zit-sta bureaus
Werk je op kantoor? Dan zit je bijna de hele dag. Het is niet erg om een aantal uren per dag te zitten, maar het is niet goed voor je rug om de hele dag zittend door te brengen. Om een gezonde werkomgeving te creëren, kopen steeds meer werkgevers zit-stad bureaus voor alle werknemers. Achter een zit-sta bureau kun je gaan zitten, maar je kunt het bureau ook omhoog laten komen. Door het bureau omhoog te zetten, kun je erachter gaan staan. En wil je weer gaan zitten? Dan zet je het bureau eenvoudig en snel weer naar beneden, zodat je weer zittend je werk kunt doen.
Met een zit-sta bureau hoef je niet meer de hele dag te zitten, maar kun je jouw houdingen wat afwisselen. Dit is beter voor je rug. Een zit-sta bureau past dan ook erg goed in een gezonde én dynamische werkomgeving.
Multifunctioneel meubilair
Tot slot kiezen steeds meer werkgevers ervoor om hun werkruimtes te verrijken met multifunctioneel meubilair. Een voorbeeld van een multifunctioneel meubel voor op kantoor, is een eenvoudige tafel met wieltjes. Je kunt deze tafel gebruiken als bureau, maar je kunt de tafel ook in de kantine of in de vergaderruimte zetten.
Koop je multifunctioneel kantoormeubilair, dan kun je jouw kantoorruimte flexibel inrichten. Heb je een extra bureau nodig? Dan pak je die extra tafel met wieltjes even uit de kantine, zodat hier een medewerker achter kan gaan zitten. Organiseer je een grote bijeenkomst? Dan neem je die handige tafels met wieltjes mee naar de kantine of naar de vergaderruimte. Zet er een paar stoelen achter en al je medewerkers kunnen zitten tijdens de meeting.
Zeker als je niet zo veel ruimte hebt op kantoor, is multifunctioneel meubilair ideaal. Je zit niet vast aan die standaard inrichting, maar je kunt lekker spelen met de inrichting van je werkruimte. Zo kun je optimaal inspelen op iedere situatie en/of ontwikkeling die zich op kantoor voordoet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten