Baudet gaat los op megalomane eurofielen: 'Eerst creëert de EU chaos, oorlog ellende, en daarna roept ze op tot centrale machtsvorming!'

Geen categorieapr 18 2018, 14:00
"Precies zoals Bismarck het deed in de 19de eeuw."
De knettergekke eurofiel Guy Verhofstadt is weer eens in het nieuws gekomen. Meneer heeft namelijk geroepen dat het er een Europees leger moet komen dat in staat is om landen als Syrië aan te vallen. Zo is Europa niet afhankelijk van de VS en kunnen de Europese 'waarden' overal afgedwongen worden. Of zoiets.
https://twitter.com/wierdduk/status/986329945420062720
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ziet een Europese samenzwering in de uitspraken van Verhofstadt. Volgens hem vormen die namelijk deel van een groter plan om de Europese Unie razendsnel te transformeren in de Verenigde Staten van Europa, inclusief een sterke centrale regering op Europees niveau.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/986373045379125250
Just because you're paranoid doesn't mean they aren't out to get you, is een bekend Amerikaans gezegd dat hier van toepassing is. Baudet heeft namelijk gelijk. Er wordt vanuit Brussel inderdaad gewerkt aan dit plan. Het is zo ongeveer de raison d'etre van een man als Verhofstadt, die daar trouwens ook geen geheim van maakt.
De enigen die er wel geheimzinnig over doen zijn Nederlandse nepliberalen die begrijpen dat de liberale achterban dit soort plannen helemaal niet steunt. Maar zij -- die nepliberale elite -- doen dat zelf wél. En dus verkondigen ze hard dat een man als Baudet een fantast is, terwijl ze er heimelijk aan doen om alle plannetjes van Verhofstadt en co. uit te voeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten