Belangrijke geldschieter Britse Labour partij trekt zich terug vanwege antisemitisme Corbyn en co

Geen categorieapr 01 2018, 15:00
De 'held' van links Engeland tolereert al jaren antisemitisme in zijn nabijheid. Dat wreekt zich nu eindelijk.
Sir David Garrard, één van de belangrijkste en geldschieters van de Britse versie van onze eigen PvdA -- Labour dus -- heeft laten weten dat hij zijn partij de rug toekeert. De reden? De leiding, en dan met name Jeremy Corbyn, treedt niet op tegen "de meest flagrante antisemitische" uitspraken van partijleden. Zij vinden dat wel prima. Er zijn immers andere zieltjes te winnen. De joden kunnen wat Corbyn betreft de pot op.
Sinds 2003 gaf Garrard maar liefst 1,5 miljoen pond aan Labour. Dat komt neer op 1,7 miljoen euro. De reden is, aldus de geldschieter, dat de partij die hij altijd steunde "niet langer bestaat."
Corbyn ligt al lange tijd onder vuur. En terecht. Hij en zijn kompanen tolereren al jarenlang antisemitisme van andere partijleden en zelfs van stafmedewerkers. Zo blijken 12 medewerkers actief te zijn in sociale media groepen waar er actief jodenhaat verspreid wordt. Corbyn treedt dat niet tegen op. Hij heeft namelijk helemaal geen probleem met antisemitisme.
Het is om misselijk van te worden, maar helaas zien we dit tegenwoordig maar al te vaak bij linkse partijen. Jodenhaat is terug van weggeweest in het Westen, en wordt actief getolereerd bij linkse clubs. De enigen die zich er tegenwoordig fel tegen verzetten zijn wij van rechts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten