Dwergdictator Kim Jong-Un bespeelt Zuid-Korea en het Westen, en de media vinden het schitterend

Geen categorieapr 01 2018, 18:00
Laten we ons nou echt in de luren leggen door een dwergdictator die duizenden en nog eens duizenden van zijn eigen burgers opgesloten houdt in concentratiekampen?
De manier waarop het Westen, Zuid-Korea én de mainstream media omgaan met Kim Jong-Un wordt steeds gekker. De man staat aan het hoofd van niets meer of minder dan een criminele organisatie. Hij leidt een maffiastaat. Als leider van Noord-Korea is hij verantwoordelijk voor het beleid waardoor honderdduizenden Noord-Koreanen vastzitten in concentratiekampen waar ze letterlijk doodgewerkt worden. En terwijl meneer elke dag zijn buikje rond eet laat hij zijn volk verhongeren.
Maar Zuid-Korea, het Westen én de media doen net alsof meneer hartstikke leuk en progressief is. En waarom? Omdat hij een paar Zuid-Koreaanse artiesten toestemming heeft gegeven om een optreden te geven in het Noorden, en hij daar zelf bij was.

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en zijn vrouw hebben in Pyongyang een optreden van Zuid-Koreaanse popartiesten bijgewoond. Kim applaudisseerde en ging na afloop van het twee uur durende concert met de muzikanten op de foto.

Het was voor het eerst in jaren dat Zuid-Koreaanse artiesten in het noorden een optreden gaven. Nooit eerder werd zo'n concert door de leider van Noord-Korea bijgewoond. Dinsdag volgt een tweede concert.

Dit is écht misselijk makend. Pyongyang is één van de ziekste regimes ter wereld. Sterker nog, het is waarschijnlijk dé ziekste. De manier waarop de Kims omgaan met hun eigen volk is knettergestoord. Deze mensen zijn de belichaming van het kwaad. En nee, dat is niet overdreven gezegd.
Blijkbaar vinden de mainstream media dat volstrekt niet relevant. Of, nou ja, misschien vinden ze het wel best. Het mediakartel heeft immers nooit problemen met communisten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten