Oeps! 'Russische agent' Trump kondigt keiharde sancties af tegen Rusland

Geen categorieapr 16 2018, 8:00
Zo staan de mainstream media weer in hun hemd.
Vanaf dag één dat Donald Trump president werd krijgen we te horen van de mainstream media dat hij een Russische agent is. Een fan van Vladimir Poetin. Die ook nog eens "kompromat" over hem heeft. Dat is gevoelige informatie waarmee hij zijn Amerikaanse collega kan chanteren. Ofzo.
Nou dat lijkt allemaal toch een beetje mee te vallen. Niet alleen is Trump in actie gekomen tegen Rusland-bondgenoot Assad, maar zijn ambassadeur bij de Verenigde Naties, Nikki Haley, laat weten dat er binnenkort ook nog eens nieuwe, harde sancties komen tegen het Kremlin.De sancties in kwestie worden vandaag bekend gemaakt door minister van Financiën Steven Mnuchin.
Voor zover bekend zijn de sancties eerst en vooral gericht tegen Russische bedrijven die producten maken die in verband worden gebracht met Assad... of zelfs het gebruik van chemische wapens.
https://twitter.com/nikkihaley/status/985189917247590400
Zo blijkt Trump dus strenger en harder te zijn ten opzichte van Poetin dan zijn voorganger, Barack Obama. Hij doet dat weliswaar niet zo zeer in woorden, maar vooral in daden. Aangezien alleen die tellen zou je denken dat de msm hier heel tevreden mee zijn en nu massaal excuses aanbieden voor hun leugens over Trumps banden met Rusland.
Nou ja, of niet natuurlijk. Want de MSM doen nu eerst en vooral alsof hun neus bloedt. Triest, maar zo rollen zij nu eenmaal.
Geen wonder dat de overgrote meerderheid van de nieuwsconsumenten geen vertrouwen meer heeft in het mediakartel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten