Ranzige politicus die seks met dieren wil ontmaskerd door YouTuber

Geen categorieapr 19 2018, 12:00
Knettergek. Dan ben je echt niet lekker.
Vlogger Sven van der Meulen heeft in een video mensen ontmaskerd die er alles aan doen om seks te hebben met dieren. Eén van de mensen in de video is een politicus die tot voor kort "fractievoorzitter van een landelijke partij was in een gemeenteraad." Aldus Van der Meulen zelf.

Van der Meulen verdiepte zich in de wereld van dierenporno. Op een chatsite vond hij mannen die afspraken daarvoor wilden maken. Hij confronteerde ze daarmee, zo is te zien op de video, en vertelde uiteindelijk eerlijk dat de mannen - hoewel onherkenbaar gemaakt - op video staan.

In de video zegt één van de mannen dat hij maar niet kan begrijpen waarom je geen seks met dieren mag hebben in Nederland. Kijk naar koeien! "Die zet je op stal en ga je melken. Dat is ook niet normaal, want die hoort eigenlijk in het wild te lopen." Aangezien seks met dieren óók abnormaal is, is zijn redenering, moet dat ook kunnen.
Zieker dan dit wordt het natuurlijk maar nauwelijks. Van der Meulen heeft aangifte gedaan tegen de mannen, maar daar moet het niet bij blijven. Deze gekken moeten publiekelijk ontmaskerd worden, zéker de politicus "van een landelijke partij."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten