Ziekelijke 911-telefoniste gooit bij duizenden noodoproepen de hoorn erop. Want 'ik had geen zin om te praten'

Geen categorieapr 19 2018, 14:00
Ze is veroordeeld tot tien dagen cel en 18 maanden voorwaardelijk, wat niet eens bijna streng genoeg is.
De 44-jarige Crenschanda Williams uit Houston werkte tot voor kort voor het Amerikaanse noodnummer 911, de Amerikaanse versie van onze eigen 112. Mensen die dat werk doen worden geacht om zich zoveel mogelijk in te spannen om mensen in nood te helpen tot de hulpdiensten daadwerkelijk gearriveerd zijn. In haar geval kreeg ze meldingen van moord, overvallen en serieuze verkeersovertredingen.
In plaats van die mensen te dienen hing Williams in duizenden gevallen gewoon op.
De reden? Mevrouw heeft tegen de politie gezegd dat ze op die momenten gewoon geen zin had om met mensen te praten. En dus hing ze de hoor er maar op. Mafketels, haar een beetje te bellen terwijl ze lekker aan het Facebooken is!
De rechter heeft deze 'dame' nu veroordeeld tot tien dagen cel en 18 maanden voorwaardelijk. Dit houdt in dat ze anderhalf jaar lang in de cel verdwijnt als ze nog een keer de fout ingaat, maar voor nu komt ze weg met tien dagen gevangenisstraf.
Dat is natuurlijk een straf van niets. Het kan zomaar zijn dat haar daden mensen het leven hebben gekost. Zo iemand moet voor veel langere tijd achter tralies verdwijnen, en wel meteen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten