ALS VERWACHT: 31-jarige Bevrijdingsdag-terrorist is 'asielzoeker uit Syrië'

Geen categoriemei 06 2018, 19:00
Goh, dat is wel echt heel schokkend zeg.
Jammer genoeg voor alle politiekcorrecte wegkijkers in ons land bericht De Telegraaf dat de Bevrijdingsdag-terrorist een asielzoeker is uit Syrië. Hij heeft een verblijfsvergunning en woont minstens een half jaar in Den Haag. Dat vertellen buurtbewoners aan de krant. Hun informatie, voegt De Telegraaf daar aan toe, "wordt bevestigd door een bron dichtbij het onderzoek."
Toen bekend werd dat een 31-jarige malloot had ingestoken op een aantal mensen bij en voor een eetcafé in Amsterdam terwijl iedereen Bevrijdingsdag vierde berichtten wij meteen dat omstanders beweerden dat hij "Allahu akbar" riep toen hij toesloeg. Ook was op foto's duidelijk te zien dat het om een man uit het Midden-Oosten ging. Ten 1 + 1 bij elkaar op en je komt uit op 2: het ging om een terroristische aanslag.
De politie en de media spraken echter meteen over een "verwarde man." Zo proberen de autoriteiten en hun bevriende fopjournalisten radicaal-islamistisch terrorisme onder het tapijt vegen. Het ligt niet aan de ideologie, maar aan de geestesgesteldheid van de dader! Niets te zien jongens! Wat Prozac erin en klaar!
Ongelooflijk genoeg blijven de politie, de politiek én de media desalniettemin volhouden dat het puur en alleen om een "verwarde man" gaat. Zelfs De Telegraaf doet daar nog steeds aan mee:

De man ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij gisteren door agenten werd neergeschoten in zijn been. De politie stelt dat de man, die in Den Haag woont, bij haar en de hulpverleningsinstanties bekend staat vanwege verward gedrag.

Ook burgemeester Krikke van Den Haag stelde dat er geen andere signalen dan zijn verwardheid bekend zijn. Een uitvoerig onderzoek is naar de man ingesteld. Zijn woning is gisteren doorzocht en er wordt onderzoek gedaan naar de achtergronden van de verdachte.

Ik opper maar een scenario hoor. Maar als deze man erom bekend staat dat hij vrouwen in rokjes systematisch beledigt, dat hij roept dat homo's van het dak gegooid moeten worden, en zo verder, is dat volgens de politie dan "verward gedrag"? Of kwalificeren ze dat dan wél als extremisme?
De vraag stellen is hem beantwoorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten