Eigenaar zalencentrum voor haatbaardconferentie Den Haag blijkt lijstkandidaat Groep De Mos

Geen categoriemei 02 2018, 19:00
Flitsupdate! Eerder vandaag berichtten wij over de haatbaardconferentie in Den Haag en wat blijkt nu? Een lijstkandidaat van Groep De Mos is eigenaar van het zalencentrum!
Het gaat hier om Atilla Akyol (50), te vinden op plek 35 van Groep De Mos. Een nogal curieuze hobby van de beste man om kalifaatcongressen te willen faciliteren terwijl Groep De Mos nu toch niet echt voorstander is van dit soort praktijken. PVV Den Haag eist van Groep De Mos om de stekker uit dit soort conferenties te trekken. Mij bekruipt een licht gevoel van ironie bij het idee dat juist de PVV een andere partij, ontstaan door een ex-PVV'er, moet wijzen op betere screening. Afijn, ze lichten toe:
Fractievoorzitter Karen Gerbrands: “Naast onze schriftelijke vragen aan de burgemeester doen wij ook een oproep aan Groep De Mos om direct de stekker uit deze islamitische haatconferentie te trekken. Één van hun kandidaten is immers eigenaar van het Opera zalencentrum waar de conferentie plaatsvindt. Groep de Mos heeft altijd een grote mond in de media over haatimams en dat rijmt niet met het zelf faciliteren van een conferentie voor islamitische gekken die de sharia willen invoeren en een islamitische staat willen stichten.”
Groep De Mos heeft, op moment van schrijven, nog niet gereageerd op de Haagse PVV fractie. Hier leest u de PVV-tweet naar Groep De Mos:
[embed]https://twitter.com/HaagsePVV/status/991678385809182725[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten