EU steekt Amerika in de rug, belooft Iran om "deal te redden"

Geen categoriemei 20 2018, 18:00
Een grof schandaal.
Als dit klopt is het natuurlijk absoluut schandalig:

Diplomaten van de Europese Unie hebben Iran beloofd dat zij alles in het werk zullen stellen voor het redden van het nucleaire akkoord, na het terugtrekken van de Verenigde Staten. Dat zegt Ali Akbar Salehi, baas van de Iraanse Atomic Energy Organization.

"We hopen dat hun inspanningen effect hebben. De acties van Amerika laten zien dat het geen betrouwbaar land is bij internationale onderhandelingen," aldus de hilarisch hypocriete pop van het radicaal-islamitische regime van de gekke ayatollahs die met enige regelmaat dreigen om zowel Israël áls Amerika van de kaart te vegen.
En ja, EU-officials hebben al laten weten dat ze inderdaad van plan zijn om gewoon door te gaan met de deal. Want zij zeggen er wél in te geloven.
Doen ze dat werkelijk? Natuurlijk niet. De EU begrijpt alleen dat er goed geld te verdienen valt aan handel met Iran. Dáár gaat het deze minkukels om. Dat ze daardoor één van de meest onderdrukkende en gevaarlijke regimes ter wereld ondersteunen zal ze een zorg zijn. En ondertussen maar roepen dat de EU zich zo hard inzet voor 'de mensenrechten.' Wat een grap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten