Gaan we weer! Politie moet ingrijpen bij acz Weert. Want "verwarde" kansenparel staat te zwaaien met twee messen

Geen categoriemei 06 2018, 16:00
Verwarring blijkt besmettelijk te zijn.
Het is ronduit schokkend -- je verwacht zoiets totaal niet -- maar de politie heeft vandaag moeten ingrijpen bij het azc in Weert. Rond half elf besloten twee kansenparels om zich eens lekker te misdragen. Waarom ze dat deden is nog niet helemaal duidelijk, maar wat we wél weten is dat één van de twee vervolgens met twee messen begon te zwaaien.
Gek genoeg is dit alles behalve de eerste keer dit jaar (of zelfs maar de afgelopen maand!) dat het niet helemaal je van het gaat op het azc:

Vorig week verrichtte de politie alweer de negende aanhouding vanwege de ongeregeldheden die op maandag hadden plaatsgevonden. Het ging om de vierde verdachte van een winkeldiefstal die maandagmiddag werd gepleegd bij de Albert Heijn-supermarkt aan de Dries in Weert. Kort na de winkeldiefstal zijn in de Louis Regoutstraat drie azc-bewoners gearresteerd vanwege het belagen van een agent, twee van hen worden nog verdacht.

Toen de politie een tweede winkeldief wilde arresteren ontstond er een rel met de kansenparels. Als reactie werden twee 'asielzoekers' extra aangehouden wegens geweld en vernieling.
Oh ja, en natuurlijk zijn alle daders minderjarig, aldus de politie.
Nou, welkom in Nederland hoor, heren kansenparels. Snel maar weer terug naar je eigen land. Misschien dat je je daar wél weet te gedragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten