LOL! Volkskrant-columnist woedend omdat Trump mensen blokkeert op Twitter

Geen categoriemei 27 2018, 18:00
Hilarisch.
Ooit was de Volkskrant een kwaliteitskrant. Helaas, die tijd is niet meer:

Er zijn mensen die zijn tweets niet mogen zien. Het is verbazingwekkend, maar de machtigste man op aarde heeft tijd om door de reacties op zijn tweets te scrollen en de mensen die hem niet aanstaan te blokkeren. Het zijn er in ieder geval tientallen, zo niet honderden.

De site TrumpBlocks.Me verzamelt en verifieert de accounts van mensen die zijn tweets niet mogen zien. De lijst is een wonderlijke potpourri van gewone Amerikanen. Natuurlijk zitten er een paar bij die door kunnen voor het predicaat linkse zuiger, maar de verzameling telt ook yoga moms (‘eerlijkheid en vriendelijkheid zijn belangrijk’, namasté) en veteranen.

Met andere woorden, columnist Loes Reijmer kan het niet hebben dat Trump mafketels die hem boze tweets sturen blokkeert. Of geblokkeerd heeft voor hij president werd, want ja, hij zit al heel lang op Twitter en heeft in voorgaande jaren ongetwijfeld mensen op de block gezet. Niet zo gek; er zijn maar heel weinig actieve Twitteraars die niet mensen blocken.
Maar voor mevrouw de Volkskrant-columnist is dat een probleem. Want Trump is een Republikein, en dus fout. En dus bewijst dit allemaal dat hij a) te veel vrije tijd heeft, b) stiekem een wannabe dictator is of c) b én c.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten