Sinterklaasfeest verpesten in Rotterdam, BIJ1 waagt een poging!

Geen categoriemei 08 2018, 18:00
Ja, het is nog maar mei maar de Nederlandse cultuur verpest zichzelf niet, daar is hulp bij nodig! Sylvana Simons en die andere professionele racisme-schreeuwer Jerry Afriyie, organiseren deze maand een zogenaamde BIJ1komst.
Altijd al een traditie om zeep willen helpen, jezelf moreel verheven voelen boven de rest omdat je jezelf nét wat harder vind deugen én je expertise op het gebied van slachtofferschap uit je huidskleur put? Zoek niet verder! BIJ1 heeft je nodig, nu harder dan ooit, om Rotterdammers te pesten en vervolgens te kunnen gaan janken over hoe racistisch iedereen is! Je hebt het namelijk volgens jezelf het beste met Nederland voor en jij bent toch ook Nederlander? Staat gewoon op je ID-kaart...
Ze willen het allemaal heel grondig en serieus aanpakken door op verschillende niveaus te kijken hoe het Sinterklaas feest 'inclusiever' kan worden gemaakt, zodat nooit meer iemands gevoelens zullen worden gekwetst en BIJ1 éindelijk met droge ogen andere vormen van slachtofferschap meer aandacht kan geven. Misschien gaan ze volgend jaar wel naar Brabant om een alcoholvrij-carnaval te organiseren voor alle moslims in die provincie!
Ben je dus in de gelegenheid om op 17 mei de BIJ1komst bij te wonen en heb je ook van die lijpe ideeën, ga erheen en krijg ook de titel 'wit' en 'racist', tijdelijk kosteloos en een leven lang geldig! Pas op met hoe je daar je koffie bestelt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten