Abdoe Khoulani van Islamistische Partij van de Eenheid treitert Joden

Geen categoriejun 06 2018, 15:00
De beste man heeft niet helemaal begrepen waar zijn partij voor staat gezien zijn gedrag. Abdoe Khoulani van Partij voor de Eenheid zorgt juist voor tweestrijd en dat is niet de eerste keer!
De Partij voor de Eenheid, het soort moslimpartij waar iedereen behalve misschien GroenLinks of de PvdA een hekel aan heeft, is wat ophef aan het veroorzaken. Althans, één van hun beleidsmedewerkers weet zich niet helemaal te gedragen op het internet tegenover onze Joodse medeburgers. Zojuist kregen wij een aantal Facebook Messenger berichten doorgespeeld waarin duidelijk te zien is wat er precies aan de hand is, kijkt u mee:
Abdoe1Abdoe2Abdoe3
Of Abdoe nog meer mensen probeerde te overtuigen van zijn rare vergelijkingen is vooralsnog niet duidelijk. De gemeente Den Haag is in ieder geval op de hoogte gesteld van dit onsmakelijke gedrag van een van de medewerkers van dat partijtje. Eens even in de gaten houden of daar nog iets over naar buiten komt dus!
Wederom weer een schrijnend beeld van hoe niet-Westerse politieke motieven zich langzaamaan een weg banen door ons land. Dit is geen simpele 'ik ben het niet met je eens' of 'Goh, laten we Israël eens bespreken' nee, dit is direct de nazi-kaart trekken en mensen proberen op te hitsen omtrent andermans beleid. Joden hier in Nederland gaan niet over Israël en moslims gaan niet over Palestijnen. Focus je eens op je stad in plaats van je medebewoners te treiteren met dit soort onzin vergelijkingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten