Annabel Nanninga (FvD) over krakers: ''Mensen worden hun huis uitgeslagen maar ík schep onrust. Joe. Oh D66....''

Geen categoriejun 07 2018, 14:00
In Amsterdam worden de rechtse partijen vaak genoeg belachelijk gemaakt of gedemoniseerd. We hebben dat gezien in de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen waarin Forum voor Democratie door bijna alle partijen als 'radicaal' en 'racistisch' werd bestempeld. Het kwam zelfs zo ver dat er een nogal theatrale scene werd geschopt in een debat waarin Yernaz Ramautarsing zelf het podium op kwam. Nu krijgt Annabel Nanninga, de fractievoorzitter van FvD Amsterdam, de volle laag.
In Amsterdam hebben ze al een tijdje te maken met krakende illegalen die zich hebben gevormd tot een activistische groep, We Are Here. De rechtse partijen, zoals FvD, CDA en VVD hebben heftige kritiek op het huidige college, maar de linkse partijen hebben de absolute macht in Amsterdam, dus het zal niet veel uithalen. Uiteindelijk komt het er dus op neer dat het verbaal moddergooien is dat overblijft.
Dit kan je zien aan het debat rondom We Are Here, waarin Nanninga terechte kritiek heeft op het college en de groepering. In reactie wordt zij neergezet als een 'onruststoker'. Ongekend, maar het is wel wat er gebeurd is.
https://twitter.com/_MikeMuller/status/1004341721973645312
https://twitter.com/ANanninga/status/1004342601661714432
Het is nogal goedkoop, maar als je op het pluche zit, zijn dit soort uitspraken het enige wat je nog kan doen. Politieke pesterijen, c'est ça.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten