Bam! FVD publiceert schitterend filmpje en verklaart partijkartel officieel de oorlog

Geen categoriejun 17 2018, 18:00
Maart 2019. Dáár draait het om.
Zo heel af en toe wordt er een nieuwe politieke partij opgericht die a) écht van zins is om het bestaande systeem grondig te hervormen en b) de potentie heeft om dat doel daadwerkelijk te bereiken. Ik heb het dan natuurlijk met name over FVD, de enige rechtse partij met dit potentieel sinds de oprichting van LPF toen Pim Fortuyn nog leefde.
Case in point? Deze nieuwe video die FVD gemaakt heeft inzake de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1008232471824084992
"Forum voor Democratie heeft de mensen, de kennis en de daadkracht om een kentering teweeg te brengen," aldus Thierry Baudet in een tweet. "Onze beweging gaat over het verslaan van een corrupte en incompetente kliek in Den Haag en het teruggeven van dit land aan de mensen zelf. Steun ons."
Om het Grote Doel (de vernietiging van het partijkartel) te bereiken wil FVD maar liefst één miljoen euro aan fondsen inzamelen. In Amerika lachen ze om zo'n bedrag -- overigens zou het qua bevolking neerkomen op zo'n 20 miljoen euro, wat nog steeds lachwekkend is daar aangezien moderne verkiezingscampagnes daar maar liefst 1 miljard dollar of meer kosten -- maar in Nederland is dit fors. Toch is het geld natuurlijk wel besteed als mensen daadwerkelijk doneren.
FVD is namelijk één van de weinige échte outsiderpartijen van Nederland. Er zijn niet zo veel partijen met de moed om het oude, machtige partijkartel de oorlog te verklaren. FVD doet dat wel.
Het is nogal wiedes dat elke euro daarbij van groot belang is. Als je dus in staat bent om te geven, doe dat dan. Nee, dat is niet heel objectief, maar helaas: we zijn verwikkeld in een grote politieke en culturele strijd. De tijd van neutraliteit ligt al lang achter ons.
Wil jij ook doneren aan FVD inzake de Provinciale Statenverkiezingen (en dus de verdeling van de zetels in de Eerste Kamer)? Doe dat dan hier.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten