Daar gaan we alweer! 'Journalistieke' fanboys VVD dagdromen over premier Klaas Dijkhoff

Geen categoriejun 03 2018, 13:00
Gek genoeg wordt Dijkhoff neergezet als een vriendelijke, aimabele man. Het zal aan mij liggen, maar ik vind hem vooral chagrijnig.
Nu.nl is heerlijk aan het dagdromen (of eigenlijk: nachtmerrieën) over de VVD na Mark Rutte. Volgens de grootste nieuwswebsite van Nederland staat er namelijk al een opvolger klaar: Klaas Dijkhoff. Oud-staatssecretaris en nu fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer.

Dijkhoff is het politieke talent van de VVD. Een rijzende ster die als campagneleider de ene na de andere verkiezingswinst binnensleepte...

Daarom zijn alle ogen nu gericht op Dijkhoff, die rustig heeft kunnen werken aan zijn imago van de joviale en relativerende Brabander die houdt van driedelige pakken waarvan hij vervolgens het liefst het jasje uitdoet...

Hij won het spelletjesprogramma De slimste mens waar hij zich bij het grote publiek presenteerde als een vriendelijke en spitsvondige deelnemer.

Als je het niet er vindt ga ik nu eerst op zoek naar een teiltje zodat ik even flink kan overgeven. Wij van de rechtse nieuwe media worden er regelmatig van beschuldigd dat we 'pro' deze of gene partij zijn, maar geen van ons heeft ook maar ooit zo'n positief artikel gepubliceerd over een politicus. Nee, ook niet als we privé op de politicus in kwestie stemmen en / of lid zijn van zijn partij. Maar bij de mainstream media kan dat wél. Blijkbaar.
Hoe dan ook heb ik slecht nieuws voor onze vrienden van de MSM: Dijkhoff is helemaal geen 'joviale' vent. Hij is juist een vreselijke chagrijn. Dat is wat gek voor een liberaal, maar ja, VVD'ers zijn dan ook al heel lang niet liberaal -- en Dijkhoff al helemaal niet. Zoals Nu.nl ook moet toegeven heeft de man namelijk totaal geen visie. Nog minder dan Rutte. En dat wil wat zeggen, want die is écht visieloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten