Dit kan gewoon in Nederland: terreurfans zwaaien in downtown Den Haag vrolijk met Hezbollah-vlaggen

Geen categoriejun 12 2018, 12:00
Nederland terreurland. Dat is natuurlijk een schromelijke overdrijving van de werkelijkheid, maar wie ziet hoe je straffeloos kan rondstappen met symbolen van allerlei radicale terroristische organisaties zou haast wél dat idee krijgen.
https://twitter.com/Lustigideon/status/1006282764109385734
Een trieste waarneming van de plaatsvervangende missieleider van de Israëlische ambassade in Den Haag afgelopen weekend. Op Twitter sprak Gideon Lustig (want zo heet de man, jaja) zijn teleurstelling uit over het feit dat in het Nederlandse straatbeeld gewoon vlags van genocidale terreurorganisaties te zien zijn. Zoals in Den Haag, waar fans van de Libanees-Iraanse terrorismeclub bijeen waren gekomen om nog eens goed uit te halen naar Israël en de vrije wereld. Daarbij lieten ze zelfs hun moordlustige vlaggen wapperen in de wind:

"Hevig geschokt om Hezbollah-vlaggen te zien in het hart van Den Haag afgelopen weekend. Deze vlag werd gehesen gedurende verschrikkelijke raketaanvallen tegen Israëlische burgers, slachtpartijen onder Syriërs en terroristische daden en bomaanvallen over de hele wereld. Deze vlag heeft geen plaats in de stad van Vrede en Veiligheid!"

Maar dat laatste heeft Gideon Lustig dus verkeerd: deze vlag heeft kennelijk dus wél een plaats in Nederland.
Want ja, dit kan dus allemaal gewoon in Nederland. Geen haan die kraait naar zo'n opgestoken middelvinger naar de vrede in het Midden-Oosten, de mensenrechten en de veiligheid van de enige democratie in het Midden-Oosten. En dan zeker de politie niet, die deze terreurverheerlijkers afvoert naar de gevangenis waar ze thuishoren. Want ja: Hezbollah staat op de lijst van terroristische organisaties - zelfs die van de Palestijnenfanclub genaamd de EU.
Daar zijn we dan weer mooi klaar mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten