Haha! Frankrijk en Spanje hebben nieuw idee: gesloten vluchtelingendetentiecentra betaald door... ONS

Geen categoriejun 23 2018, 19:00
Hartstikke leuk!
Ah, wat zijn ze toch vrolijk he, onze vrienden uit Spanje en Frankrijk:

Frankrijk en Spanje willen dat er in de EU gesloten vluchtelingencentra komen. De migranten in die centra moeten zo snel mogelijk te horen krijgen of hun asielaanvraag al dan niet wordt gehonoreerd... Macron en Sánchez vinden dat de gesloten centra moeten worden gefinancierd met Europees geld. Macron vindt dat er financiële sancties moeten komen tegen EU-landen die geen migranten willen opvangen van wie de asielaanvraag is ingewilligd.

Oftewel, landen als Nederland, Denemarken en Duitsland zullen de rekening moeten betalen voor deze centra, en landen als Hongarije en Polen zullen financieel bestraft moeten worden als ze zich verzetten tegen het opnemen van 'asielzoekers.' Macron zegt daarover:

"Het kan niet zo zijn dat landen veel profijt hebben van de solidariteit van de EU en dan heel duidelijk hun nationale egoïsme uiten als het om migrantenkwesties gaat."

Met andere woorden, als een land geld van de EU krijgt moet het akkoord gaat met onbeperkte immigratie én de immigratie-dictatuur van landen geregeerd door politiekcorrecte, multicultuur-verheerlijkende regeringen. Zoals die van Frankrijk, Spanje en Duitsland.
De vraag is natuurlijk waar monsieur Macron de euvele moed vandaan haalt om andere EU-lidstaten de les te lezen. Frankrijk zou al lang failliet zijn zonder de subsidies van de EU. Blijkbaar vergeet Macron dat even -- of leeft hij in een alternatieve werkelijkheid waarin Frankrijk daadwerkelijk iets toevoegt aan de EU
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten