Linkse indoctrinatie: Thierry Baudet vs. Paul Rosenmöller

Geen categoriejun 16 2018, 14:00
Groenlo was gisteren het strijdtoneel voor Paul Rosenmöller en een hoop linkse locals versus Thierry Baudet. Het fragment gaat heel het land door en mag ook u niet ontgaan!
[embed]https://twitter.com/fvdemocratie/status/1007758275612471296[/embed]
Baudet begint zijn tirade, noemt z'n publiek links en wordt al snel op z'n vingers getikt door een stereotype bakfietsmoeder die de toon 'niet plezierig' vindt. Rosenmöller doet ook een duit in het zakje door 'advies' te geven en een verwijt dat Thierry niet op z'n punt in zou gaan. Rosenmöller gebruikte ook nog een goedkope 'cop-out' door onderscheid te maken in 'wetenschappelijk onderzoek' en journalistiek werk omtrent het thema van linkse indoctrinatie.
Volgens Rosenmöller zou er geen sprake zijn van linkse indoctrinatie terwijl Baudet beweert bewijs te hebben. Beide heren hebben natuurlijk niet de rapporten bij zich liggen waardoor het alleen maar uitmondt in een 'welles-nietes' spelletje of definitie-neuken over wat nou precies 'links', 'indoctrinatie' en 'linkse indoctrinatie' is.
Baudet stelt Rosenmöller sowieso niet te vertrouwen vanwege zijn openlijke sympathie voor Pol Pot en Mao Zedong in de jaren '70, terwijl al lang en breed duidelijk was dat de beide heren massa-moordenaars waren. Tegen het einde van het filmpje blijkt ook dat de jongeren in het begin van het filmpje (die er niet bij mochten zijn) gewoon plaats hadden kunnen nemen en de zaal opzettelijk leeg te zijn gehouden.
Het einde van het filmpje geeft de sfeer en de houding van de beide heren naar elkaar perféct weer. Wat je ook van FVD, Thierry Baudet en Paul Rosenmöller vindt, een bron van hilariteit en frustratie is dit filmpje wel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten