Öztürk Öntzüttünd Ïrrïtänt

Geen categoriejun 19 2018, 20:00
Gödvërdömmë zeg, wat een zeikstraal. Beetje door blijven jekkeren over die ritjes van Kamervoorzitter Arib terwijl niemand hier ook maar enige ophef van maakt. DENK-boys moeten weer roet in het eten gooien...
Kamervoorzitter Khadija Arib werd enige tijd geleden beschuldigd van lief doen met overheidsgeld omdat ze PVV-Kamerlid Martin Bosma en anderen een lift naar huis aanbood omdat het op de route lag. Öztürk zat in de bosjes te gluren en foto's te maken zodat hij kon bewijzen dat Arib écht lief is en het niet alleen om geruchten meer zou gaan. Eenmaal bewezen dat er niks aan de hand was en niemand het iets boeide, bleek Öztürk dit zelf niet in te zien. Hij deed alsof z'n nös blöëdt en wilde lijsten zien van autoritten.
Op The Post Online kunt u zien wat voor Kamervragen Öztürk heeft gesteld over 'Autorit-gate' en waarom hij zo verschrikkelijk irritant is. Hij haalt Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren erbij en lanceert een serie vragen over het budget van de Tweede Kamer omtrent autoritjes.
Ja, inderdaad... De tijd van de minister, de voorzitter, de Kamer, de overheid en eigenlijk iedereen die de politiek volgt, compleet verdoen. Dat is wat deze DENK-boy aan het doen is, niets meer niets minder. Talloze problemen die vragen om te worden opgelost en waar houdt deze allochtonen-gelijkheidsstrijder zich mee bezig? Autoritjes en hoeveel eurocent per kilometer er wordt vergoed. Wat een complete clown.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten