Richard de Mos is klaar met 'haatimam' Fawaz Jneid: "Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag"

Geen categoriejun 17 2018, 9:00
Jneid heeft een gebiedsverbod in Transvaalkwartier en de Schilderswijk. Maar vrijdag preekte hij vrolijk toch gewoon lekker bij de Schilderswijk in de buurt.
De politiek is daar natuurlijk woedend door. CDA-raadslid Danielle Koster noemt het bijvoorbeeld "een provocatie" van jewelste. En VVD'er Frans de Graaf concludeert dat Jneid de boel bewust probeert op te naaien. Zijn oplossing? Een uitbreiding van het gebiedsverbod:
https://twitter.com/Frans33/status/1007578425794744320
Natuurlijk los je daar niets mee op. Want dan gaat hij gewoon aan de rand van dat nieuwe gebied preken. Daarom wil Hart voor Den Haag/Groep De Mos, van Richard de Mos, dat er veel harder wordt ingegrepen. Jneid zou persona non grata moeten worden in Den Haag:

‘Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag,’ aldus raadslid Nino Davituliani. Zij pleitte in raadvragen aan burgemeester Pauline Krikke (VVD) voor een stadsbreed verbod, iets wat de partij eind mei ook al voorstelde.

Natuurlijk is ook dat niet genoeg. Deze man is geboren in Tripoli, Libanon. Wat moet gebeuren is dan ook vrij simpel: hij moet gewoon op het vliegtuig naar zijn geboorteland gezet worden. Hij is een gevaar voor de orde. Hij indoctrineert Nederlandse moslims bewust met zijn radicale gedachtegoed en zet ze op tegen de rest van de samenleving. Zo iemand is niet alleen niet welkom in Den Haag, maar ook niet in de rest van het land.
Als daar een wetswijziging voor nodig is, het zij zo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten