Triest! Links Duitsland demonstreert tégen herdenkingsbijeenkomst voor, door asielzoeker vermoorde, Susanna

Geen categoriejun 13 2018, 21:00
Wederom is links álle schaamte voorbij! Demonstreren tegen een herdenkingsbijeenkomst voor een vermoord meisje omdat de dader een asielzoeker is. Lekker de boel verstoren 'want racisme'.
Susanna, een 14-jarig meisje van Joodse afkomst, is bruut verkracht en vermoord door een Irakese asielzoeker. Daar berichtten wij jullie al eerder over. Even later bleek dat Angela Merkel zich ook in allerlei bochten aan het wringen was om maar niet te hoeven erkennen dat het probleem toch echt bij de asielzoekers ligt en niet bij de mensen die het nog probeerden te 'schaffen', want dat riedeltje is nu wel aan zijn eind gekomen.
Telegraaf journalist Wierd Duk kwam met nieuws via Twitter, want het kan blijkbaar nog erger:
[embed]https://twitter.com/wierdduk/status/1006606023887597568[/embed]
Uit het bericht dat hij retweet valt op te maken dat het gaat om leden van onder andere Antifa en Grüner Jugend, hoe kan het ook anders. Dat het vermoorde meisje ook nog eens Joods bleek, is natuurlijk olie op het vuur in Duitsland.
Zowel in de reacties op Duk's Tweet als op de originele Duitse Tweet wordt er geschokt en verontwaardigd gereageerd. Niets is blijkbaar meer heilig voor deze types. Duitse media berichtten natuurlijk over dat het er niet zoveel waren en er nog iets anders aan de gang was. Ook zou gelijktijdig met de herdenkingsbijeenkomst een demonstratie aan de gang zijn. We zullen zien of hier meer over te lezen valt! Schandelijk gedrag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten