Fraai! Turkse mensenhandelaar twee jaar langer in Turkse cel

Geen categoriejul 18 2018, 18:00
Saban B., zat al vast voor grootschalige uitbuiting van vrouwen, krijgt daar nu mooi twee jaar bij aangeplakt vanwege mishandeling! Aldus het AD.
De 47-jarige Turk zit het allemaal niet mee. Miljoenen verdiend over de rug van talloze vrouwen en geen manier om het uit te geven nu hij nóg langer vast moet zitten.
In eerste instantie kreeg hij zeven jaar en negen maanden cel voor zijn pooier praktijken. Hier kwam twee jaar en acht maanden cel bij door een Nederlandse straf omtrent mishandeling. Nu is het zo dat Turkije zijn onderdanen niet uitlevert máár zij kunnen wel de Nederlandse straf uitvoeren in eigen land, dat doen ze ook. Lekker brommen dus!
De straf voor de mishandeling is nog van een voorval dat zich in 2006 voltrok. Saban B. ging met een paar andere mannen een internetwinkel in Amsterdam binnen en mishandelde daar twee kerels. Het lijkt erop dat hij toen ook al goed boerde dus het 'sociaal-economische achterstand' argument voor de oorzaak van zijn geweldsdelicten gaat niet op.
Het is gewoon een smerige rotzak die in 2009 is gevlucht naar Turkije, te horen kreeg dat hij een straf kreeg vanuit Nederland en in 2013 nog een keer. In 2016 werd deze straf onherroepelijk verklaard in Turkije. Zullen ze daar ook aan een derde strafvermindering doen? Ik hoop het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten