Gestoorde antisemitische Iraanse generaal over droogte in zijn land: 'Israël steelt onze wolken!'

Geen categoriejul 02 2018, 19:00
Ontkenning van de klimaatverandering op z'n Iraans: gewoon zeggen dat Israël er achter zit. Jawel, dat kleine joodse staatje is er verantwoordelijk voor dat alleen "onvruchtbare" wolken boven de shiïtische woestijn vliegen. Als ze er überhaupt al zijn, want Israël "steelt" de wolken ook gewoon. Aldus één van de hoogste generaals van het land, Gholam Ridha Jalali.
Hoe komt het toch dat de idioten op deze wereld die joden haten er eigenlijk ook altijd een hele sloot aan complottheorieën op nahouden? Neem nu de Iraanse generaal Gholam Ridha Jalali , die één van de hoogstgeplaatste lui is binnen de Revolutionaire Garde. Hij meent dat de droogt die momenteel Iran teistert de schuld is van Israël. Hoe dan precies? Nou, dat weet Jalali ook niet. Wél weet hij dat het de schuld van de vervelende rotjoden is dat er maar geen druppel regen wil vallen:

Generaal Jalali, het hoofd van de Passieve Defensieorganisatie van Iran, zegt dat teams uit Israël en een regionale staat de wolken die Iran binnengaan onvruchtbaar maken. "Onze wolken en het sneeuw worden ook gestolen. Klimaatveranderingen in Iran zijn abnormaal; ze worden veroorzaakt door buitenlandse inmenging."

Door de jaren heen hebben vijandelijke staten in het Midden-Oosten hun buurland Israël al van veel bizarre zaken in de natuur beschuldigd. In 2016 verkondigde de Palestijnse president Abbas dat rabbijnen de waterputten in Palestijnse dorpen vergiftigen. De Egyptische overheid was er echter zeker van dat Israël via high-tech haaien de boel in de gaten hield rondom Caïro. En nu komt Teheran met deze absurditeit: het stelen van wolken.
Soms vraag je je wel eens af hoe Israël zo lang stand houdt, omringd door zoveel vijanden. Nou, zie hier het antwoord: de één is nog idioter dan de volgende. Met zulke lampekappen is het dus geen wonder dat Israël al haar vijanden met gemak de baas is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten