Hans van Baalen, pleinschreeuwer in Oekraïne, stopt ermee!

Geen categoriejul 14 2018, 14:00
Toedelodokie Hans! Beetje op je luie reet zitten, geld vangen en wachten tot een mooi baantje jouw kant uit waaide. Not gonna happen!
Dat typische VVD'ertje, misschien kent u hem nog van toen de pleuris uitbrak in Oekraïne op het Maidanplein en hij samen met Guy Verhofstadt de Oekraïners aan het ophitsen was om te strijden voor de democratie. Dat zag er al niet uit want beide heren hebben nou niet echt de charme en de uitstraling van een Ché Guevara of Charles de Gaulle.
Dat bleek ook wel nadertijd toen hij diverse keren in slaap viel tijdens debatten en niet op kwam dagen bij debatten. Núl energie en karakter, perfect voor de EU dus! Helaas hebben zijn kinderen hem, na tien jaar bij de EU te zitten neuspeuteren, nu écht nodig en komt hij gelukkig weer thuis.
Geenstijl stelt, mijns inziens terecht, dat de enige reden dat hij naar huis vertrekt is omdat een ander er met zijn beoogde baantje vandoor gaat! In alle waarschijnlijkheid gaat het om Malik Azmani die met het geniale plan kwam om vluchtelingen in de regio op te vangen. Een plan dat nu steeds meer tractie krijgt maar toen het voor het eerst werd geopperd haast gelijkstond met nazi-praktijken omdat je een racistische xenofoob was.
Mooi dat die vent eindelijk weg is dus, maar of hij het helemaal voor gezien houdt weten we natuurlijk nooit. Er valt vast nog wel ergens wat geld mee te pakken, wellicht de lokale politiek? We gaan het zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten