LOL! Protest tegen gevangenisstraf Tommy Robinson bijgewoond door... 57 mensen

Geen categoriejul 14 2018, 17:00
Nederlanders zijn geen activisten. Misschien achter het toetsenbord, maar dat is het dan wel.
Vandaag wordt er een 'grote' demonstratie gehouden in Den Haag in verband met de gevangenisstraf van Tommy Robinson, de voormalige leider van Brits extreemrechts die tegenwoordig zweert dat hij 'gewoon rechts' is, maar 'niet politiekcorrect.' Nou ja, 'grote' demonstratie... dat blijkt toch een beetje tegen te vallen. Zoals de lokale correspondent van De Telegraaf uitlegt op Twitter:
https://twitter.com/maschadejong/status/1018121987699433472
Als je je afvraagt wat voor types zo'n demonstratie bijwonen, nou, kijk maar even naar deze foto. Die zegt alles (en let met name op de Oranje Blanje Bleu die ze meedragen):
https://twitter.com/maschadejong/status/1018134866708353024
Waarom Mascha, die toch echt voor De Telegraaf werkt, zich genoodzaakt voelt om "witte mannen en vrouwen" te schrijven weet ik niet -- je zou denken dat zo'n quasi-rechtse krant dergelijke extreemlinkse retoriek niet gebruikt -- maar het punt is wel dat het hier duidelijk om niet zulke frisse types gaat. Of mogen we dat niet zeggen volgens de nieuwe politieke correctheid?
Hoe dan ook, hilarisch genoeg wordt er iets van rekening gehouden met een tegenprotest van de linkse gekkies van ANTIFA. Maar, zegt de organisatie van deze demonstratie, misschien dat dit toch niet gebeurt omdat het écht gefocust is op Robinson en niet op, zeg, 'de islamisering' of 'het asielbeleid.'
https://twitter.com/maschadejong/status/1018136078694404099
Dat kan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ANTIFA zich niet geroepen voelt om een tegenactie te organiseren omdat 57 eenzame gekkies wat met de Prinsenvlag staan te zwaaien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten