Signalement van man die Rotterdamse jonge vrouw verkrachtte bekend: 'Donker getint'

Geen categoriejul 22 2018, 20:00
Mogen we dat wel opschrijven?
Oh nee! Het heeft er alle schijn van dat het Algemeen Dagblad bij de racistische media hoort. Kijk maar:

De politie heeft een signalement vrijgegeven van de man die zaterdagmorgen vroeg een vrouw aanviel, verkrachtte en ernstig verwondde. Het gaat om een donker getinte man van ongeveer twintig jaar oud. Hij droeg een donkere hoody, en reed op een donker gekleurde fiets.

Wat is dat voor racistische opmerking, een beetje stellen dat de verkrachter een donkere huidskleur heeft?! Walgelijk!
Alle ironische opmerkingen terzijde is het natuurlijk wel degelijk van belang dat de politie deze informatie prijs geeft. Anders wordt het immers wel heel lastig om de dader op te sporen (en dus uiteindelijk voor de rechter te slepen).
Volgens meerdere berichten probeerde de dader zijn slachtoffer te wurgen met een fietsketting. Zij ligt op dit moment op de intensive care afdeling van een Rotterdams ziekenhuis. Ze kan nog altijd niet communiceren met de politie en kan dus niets kwijt over haar aanvaller.
Laten we hopen dat deze malloot spoedig wordt opgepakt zodat hij voor jaren in de cel kan verdwijnen. En dan komt hij er ook nog genadig vanaf. Als het aan mij lag zouden dit soort beesten namelijk zonder meer gecastreerd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten