snapshot7

Heel Engeland boos op Boris Johnson om z'n 'toon'

Geen categorieaug 08 2018, 19:00
Lekker janken aan de andere kant van het Kanaal. Boris Johnson, voormalig Britse minister van Buitenlandse Zaken, schreef in een column waarom hij tegen een boerkaverbod is. De manier waaróp hij dat zegt levert hem echter felle kritiek op! Via The Post Online.
De Conservatieven zijn zo langzamerhand een beetje klaar met Johnson. Hij schreef namelijk een heel degelijk en keurig onderbouwd betoog over waarom hij tegen een boerkaverbod is. Z'n redenering komt neer op:
'Ik vind het niks, zo'n boerka, maar vrouwen zijn oud en wijs genoeg om dat zelf te bepalen.'
Waar het echter mis gaat voor de Conservatieven en iedere burger met twee traanbuizen, is de volgende zinsnede:

“If you tell me that the burka is oppressive, then I am with you. If you say that it is weird and bullying to expect women to cover their faces, then I totally agree – and I would add that I can find no scriptural authority for the practice in the Koran. I would go further and say that it is absolutely ridiculous that people should choose to go around looking like letter boxes.”

Oei oei oei! Raar argument hoor! 'Ja het is raar en lijkt op pesten. Nee, de koran zegt daar niks over. Sterker nog ik vind het belachelijk dat mensen er als brievenbussen bij willen lopen, maar het mág van mij wel!'
En waar miept heel het land over? Hoe Johnson het in z'n hoofd haalt om boerkavrouwtjes met brievenbussen te vergelijken. De absolute verschrikking en walging die gepaard gaat met zo'n uitspraak! Johnson is nu praktisch hoofdverantwoordelijke voor het aanwakkeren van vooroordelen!
Boerka's vergelijken met brievenbussen is nu al racistische voor sommigen. Het moet niet gekker worden (maar dat wordt het wel). Tere zieltjes die het voor die zielige beledigde moslimvrouwtjes op moeten nemen om de vrede te bewaren...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten