LOL! SP lanceert 'meldpunt SchimmelAlarm,' voor al uw schimmel (in huis)

Geen categorieaug 19 2018, 19:00
Hier past maar één reactie op: hele diepe zucht.
Ach kijk eens! Bij de SP hebben ze een nieuw schandaal van epische proporties gevonden! Er blijken namelijk huizen te zijn met... schimmel. Ja, schokkend, ik weet het, maar het is echt waar:
https://twitter.com/SPnl/status/1031093997350146048
"Je moet er toch niet aan denken," zegt Charlotte Nijs van Hart van Nederland in de video, "dat je noodgedwongen op de camping moet wonen omdat het schimmel en vocht in je huis maar niet wordt aangepakt. Dot overkwam Stephanie en Michael, uit Hoogkerk in Groningen, vorig jaar."
Vervolgens krijgen we het hele verhaal te horen van het stel. Natuurlijk is het dieptriest wat zij hebben meegemaakt, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar de manier waarop de SP hiermee omgaat is gewoonweg belachelijk. Zo roept de partij nu:

Zo vindt de SP dat landelijk geregeld moet worden dat woningcorporaties de schimmelhuizen ook echt aanpakken.

"Mensen worden gewoon ziek van hun eigen huis," aldus SP-Kamerlid Sandra Beckerman. "En het kan makkelijk opgelost worden. Dus daarom moet er echt een actieplan komen."

Ah ja, een actieplan van Vadertje Staat. Dáár los je alle problemen inderdaad wel mee op.
Natuurlijk is het allemaal erg lachwekkend, maar het trieste is dat ze het bij de SP serieus menen. Een paar mensen hebben 'last' van schimmel, en hopsa, de overheid moet het probleem maar even 'oplossen.' Want de staat doet nog lang niet genoeg. Toch?
Als dit het nieuwe geluid van de SP is onder Lilian Marijnissen kan de partij het bijltje er maar beter bij neergooien. Dit gaat niet aanslaan.
Maar leuk geprobeerd hoor! Dat wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten