snapshot3

Milou Deelen laat haar tieten zien en is verontwaardigd dat ze op Dumpert staat

Geen categorieaug 07 2018, 16:00
Mevrouw Deelen liet zich onlangs nog fotograferen en naakt op de cover zetten van VROUW Magazine maar een filmpje van haar waar ze in het openbaar, tijdens de Gay Pride, haar tieten laat luchten, dáár windt ze zich over op...
Ze deelt ons in het artikel mee dat natuurlijk niet zomaar op ieder moment even een 'boobie popt' maar er moet haar toch echt wat van het hart. Er is namelijk zoiets als een '#Freethenipple-movement' waar ze erg voorstander van is. De naam zegt het al, de beweging is gericht op het laten wapperen van tieten 'omdat mannen dat ook mogen' en dat is natuurlijk niet eerlijk.
Volgens Deelen zou het een kwestie van preutsheid zijn die door social media tot stand is gekomen. Men kan namelijk iedereen op ieder moment filmen en fotograferen. Milou wil heel erg graag haar (sletterige) zelf zijn en dat kan natuurlijk niet als iedere Jandoedel haar continu met een smartphone in de gaten kan houden. Ze zegt hierover: "(...) Dat betekent dat we altijd op onze hoede moeten zijn en onze vrijheden moeten beperken. Het gevolg is dat de ongelijkwaardigheid tussen man en vrouw weer toeneemt."
Nee Milou, de ongelijkwaardigheid neemt niet toe alleen omdat er anders met vrouwen dan met mannen wordt omgegaan. Als ik met m'n lul uit de broek over straat loop verschijn ik ook op Dumpert en krijg ik ook een lading zooi over me heen in de comments. Dat is gewoon de realiteit. Borsten zijn simpelweg nu eenmaal seksueel aantrekkelijk voor mannen dus wordt daar door mannen op gereageerd, net zoals een mooie sixpack de dames laat smelten. Mannen hebben het echter niet zo op vrouwen die, zoals jij zou stellen, 'van hun vrijheden gebruik maken' en daar vervolgens respect voor eisen.
De degelijke vrouw die zich niet als 'makkelijk' profileert heeft nog altijd meer aanzien voor de man dan zo'n vrije geest die vind dat iedereen haar maar moet accepteren zoals ze is. Je tetten in de openbaarheid slingeren, zeiken om het feit dat het online wordt gegooid (ook gewoon een vorm van de openbaarheid) en dan doen alsof het een heldhaftige daad van verzet is, daar heeft iedereen een hekel aan. Gedraag je eens gewoon en hou die borstjes eens binnenboord.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten