Oh nee! Ongelijkheid op straat! Feministen passen straatnamen aan

Geen categorieaug 07 2018, 19:00
Amsterdam werd weer eens geteisterd door een feministische plaag genaamd 'Bovengrondse'. Ze hebben vanochtend diverse straatnamen omgedoopt om aandacht te vragen voor de ongelijkheid op straat...
Volgens onderzoek zou zo'n 88% van de Amsterdamse straatnamen naar een man vernoemd zijn. In plaats van te constateren dat dat komt omdat de mannen ook daadwerkelijk wat gepresteerd hebben en daarom een straatnaam verdienen, concluderen de 'dames' dat dit oneerlijk is en namen zij het heft in eigen handen.
Zo heeft Amsterdam nu een Beyoncé Boulevard, een Mary Wollstonecraftstraat en een Suze Groeneweg. Ook de Dam is omgedoopt tot Dame. Ze hadden ook mensen kunnen inspireren om zo goed te zijn in wat ze dan ook maar willen zodat ze ooit een straatnaam naar zich vernoemd zullen krijgen. Helaas, 'aandacht vragen' blijft toch nog steeds de modus operandi van de feministen.
Het is weer typisch stampij maken om niks en ze zien het zelf niet eens: "We zijn zo gewend aan de straatnamen dat we niet eens bewust zijn over de ongelijkheid die op straat is. Niemand merkt het op in het straatbeeld omdat het zo 'normaal' is geworden. Dat is gek."
Letterlijk niemand geeft een reet om deze vermeende vorm van ongelijkheid maar de dames zullen er persoonlijk voor zorgen dat óók u zich hard zult maken voor deze verzonnen onzin! De clitorisbesnijdenissen en vrouwenonderdrukkingen zullen wel verleden tijd zijn of zo, dat ze zich met dit soort onzin bezighouden...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten