Trump gaat los op Twitter: 'Het is een walgelijke heksenjacht!' Erik Mouthaan reageert verbolgen

Geen categorieaug 19 2018, 15:00
Hoe kan het ook anders.
Vandaag heeft president Trump weer eens hard uitgehaald naar een ieder die deel uitmaakt van het onderzoek naar mogelijke samenwerking tussen zijn campagneteam en de Russen. Het is, aldus Trump, "een walgelijke heksenjacht." "Zoveel levens zijn om helemaal niets verwoest, voegt hij daar aan toe. Ondertussen weigeren onderzoeker Mueller "en zijn bende van Democraten naar de échte misdaden te kijken die de andere kant heeft begaan. De media zijn nóg erger."
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1031137499995930624
Natuurlijk is het niet bepaald de toon die je traditioneel verwacht van een Amerikaanse president, maar je kunt je er iets bij voorstellen dat hij helemaal gek wordt van de beschuldigingen aan zijn adres, zeker omdat het onderzoek nu al twee jaar loopt en er werkelijk geen enkele vorm van bewijs gevonden is dat hij samenwerkte met Rusland. Als president ben je daar op een gegeven moment wel klaar mee.
Helaas begrijpt niet iedereen dat. Wat RTL Nieuws-journalist Erik Mouthaan betreft bewijst Trump met deze tweet namelijk voor de zoveelste keer dat Trump wanstaltig bezig is:
https://twitter.com/erikmouthaanRTL/status/1031142726631346178
Als je niet beter wist zou je bijna denken dat Erik Mouthaan gepassioneerd aanhanger is van de Democratische Partij. Dat zal niet zo zijn, want meneer is een mainstream-journalist. En die zijn 'objectief.' Toch?
Haha! Ja, ik weet het. Hilarisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten