Gezocht: techneuten en rechtsliberale of conservatieve bloggers om het DDS-team te versterken!

Geen categoriesep 18 2018, 9:00
De Dagelijkse Standaard is op zoek naar mensen die willen en schrijven, of beschikken over een flinke dosis technische kennis.
Aankomend jaar bestaat De Dagelijkse Standaard alweer tien jaar. Ooit begonnen als klein margeblog, maar inmiddels zijn wij één van de bestgelezen websites voor nieuws en opinie. We zijn erg trots op de positie die we verworven hebben, en willen deze graag uitbouwen.
En wie weet kan dat met jou! Dus beschik jij over een vlijmscherpe rechtse pen, een onstilbare honger naar nieuws en analyse en zoek je een nieuwe uitdaging? Mooi, want dan zij wij op zoek naar jou!
We zoeken mensen die aan de volgende eisen voldoen:
Uiteraard is dit betaald werk: beloning zal plaatsvinden op basis van werkervaring. Mis deze kans dus niet, en e-mail naar [email protected]. Stel jezelf aan ons voor, en voeg een tekst bij die bewijst dat jij bij ons profiel past - rechts, liberaal, conservatief, of ergens tussen die stromingen in.
Ook zoeken wij mensen die beschikken over technische kennis. Want terwijl de website nog steeds groeit in bezoekcijfers, neemt ook de behoefte aan goede IT-dienstverlening toe. Heb jij verstand van webdesign, Wordpress, Javascript, CSS, PHP en kan je overweg met FTP en eventueel SQL? Ook dan zijn we op zoek naar jou. Stuur een e-mail naar [email protected] en leg daarin uit wat jij voor ons kan betekenen.
Bovenstaande functies zijn te combineren - graag zelfs.
Hopelijk horen we snel van je, en mogen we je binnenkort verwelkomen op de redactie als ons nieuwste lid!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten