Howick en Lili vermist! Weggelopen bij pleeggezin

Geen categoriesep 08 2018, 9:00
Even leek het vonnis van de rechter het laatste hoofdstuk dat de meeste Nederlanders mee zouden krijgen over het drama rondom Howick en Lili. Zojuist blijkt dit niet het geval, ze zijn weggelopen en worden nu vermist! Dat bevestigt het ministerie van Justitie tegenover de NOS. Via de Telegraaf.
Helemaal als een verrassing mag het ook niet komen dat ze zijn weggelopen. Ik had wellicht hetzelfde gedaan in hun situatie. Na diverse pogingen gedaan te hebben om toch te kunnen blijven en zo'n beetje de steun van iedereen behalve het kabinet om hiervoor toch een uitzondering te maken, zijn dan nu zo'n beetje alle kaarten wel gespeeld. De enige uitweg voor hun lijkt vluchten te zijn.
De rechter meent dat er afspraken zijn gemaakt over onderdak, scholing en geld. Geen reden dus om niet te worden uitgezet. Zulk nieuws is terecht een mokerslag voor je psyche, helemaal op die leeftijd. Het is nog onbekend of ze met z'n tweeën zijn gevlucht of hulp hebben gehad van volwassenen.
Het is in ieder geval te hopen dat ze geen gevaar lopen en zichzelf geen schade toebrengen. Mocht u ze weten te vinden, breng ze dan in veiligheid en breng de autoriteiten op de hoogte. Hoe moeilijk dit ook voor u zal zijn omdat ik de kans groot acht dat er een sterk gevoel van onrechtvaardigheid zal opduiken...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten