Twitterend Nederland schuimbekt van woede over foto feestende ministers tijdens vonnis Howick en Lili

Geen categoriesep 08 2018, 8:00
Oh oh oh wat een ongelukkig moment om een foto online te zetten. Heel Nederland werd doodgegooid met Howick en Lili die vrijdagavond te horen kregen dat ze werden uitgezet en net vóór het vonnis slingeren Mark Rutte en drie andere ministers een feest-foto online! Via het AD.
Mark Rutte, Bruno Bruins, Hugo de Jonge en Barbara Visser staan lachend op de foto bij een concert van Anouk terwijl Howick en Lili rond datzelfde tijdstip als waarop de foto online kwam, te horen kregen dat ze mogen worden uitgezet. Dit leverde natuurlijk ontzettend boze en verontwaardigde reacties op van mensen die het onbegrijpelijk vinden dat de beide kinderen mogen worden uitgezet.
Het aparte hieraan is dat blijkbaar niemand op het idee is gekomen om hiervoor te waken en de foto niet of later te plaatsen. Zo'n concert staat gewoon in de agenda van de vier op de foto, was er dan niemand die even zei: 'pas even op'?
Los van wat je van de hele situatie van Howick en Lili vindt, Rutte koos ervoor om 'hard' te zijn en had daar zijn argumenten voor. Dat betekent echter niet dat je, wellicht onbewust, door moet schieten in je hard zijn. Had hij ervoor gekozen om hard te zijn maar wel te laten zien dat het hem wat deed, dan kwam hij daar vele malen beter van af dan de storm die ze nu met z'n vieren hebben gecreëerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten