Tour de France vandaag

De Tour etappe van vandaag is voorlopig toch, moet ik eerlijk zeggen, redelijk saai. Bij het begin viel de nummer drie, Samuel Sanchez. Aangezien gewoon keihard doorreed toen Andy Schleck pech had hadden ze dat nu ook moeten doen, maar nee dat deden ze niet. Ze wachtten, daartoe aangezet Alberto Contador, en Sanchez kon weer gewoon aansluiten.

Nu op weg naar de Tourmalet. Opmerkelijk is dat Rabobank de leiding neemt in het peleton. Het heeft er dus alle schijn van dat hij in ieder geval de aanval wil openen op de man die één plaats boven hem staat (Sanchez), en misschien ook nog wel op Schleck en Contador – hoewel ik hem daar eerlijk gezegd gewoonweg niet toe in staat acht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.