Hypocriete VN geven Frankrijk veeg uit de pan

Geen categorieaug 13 2010, 11:30
Een antiracisme-commissie van de Verenigde Naties heeft Frankrijk aangesproken op vermeend toegenomen racisme, staatsracisme that is. Volgens de commissie onder leiding van een Amerikaan heeft Frankrijk een grens overschreden door 'mensen van vreemde origine' het land uit te willen zetten na een misdrijf. Daarnaast zouden de Franse autoriteiten 700 zigeuners niet mogen uitzetten. Dit is politiek-correcte hypocrisie op wereldniveau: de Franse autoriteiten beschuldigen van racisme terwijl het land gebukt gaat onder toenemend raciaal ressentiment en criminaliteit.
Het is allemaal de schuld van Sarkozy, zelf zoon van een Hongaarse immigrant. Sarkozy zou door zijn harde taal racisme in de hand hebben gewerkt. Bovendien zou hij de politieke wil ontberen om racisme daadwerkelijk aan te pakken. Sinds een aantal jaar heeft Frankrijk te kampen met ethnisch geweld en ressentiment. Duizenden auto's zijn sindsdien in brand opgegaan, vooral in de beruchte banlieues. Het Franse volk eist keiharde actie tegen dit geweld, de criminaliteit onder voornamelijk allochtone jongeren én de politiek-correcte Westerse zelfhaat. Dit alles mag niet, want: racistisch. Frankrijk moet lijdzaam toezien hoe het verder afglijdt.
Ook de Roma-gemeenschappen zijn vet lief. Bent u wel eens in een grote Franse stad geweest? U wordt in het openbaar vervoer voortdurend lastiggevallen door vrouwen en kinderen die om geld bedelen. Moeders die hun kinderen meezeulen om het allemaal net wat zieliger te laten lijken, en passant hun kinderen onderwijs ontzeggen, en er gewoon door een baas op uit worden gestuurd. Ze hebben vrijwel allemaal een dagopbrengst die ze moeten halen om af te dragen aan een opzichter. Een deel van het geld gaat naar Roemenië, naar opper-Roma's die, zo vertelden lokale Fransen mij, wonen in 'maisons comme chateaux'. Deze misstanden aanpakken is uit den boze, want: racistisch.
De VN-commissie geeft blijk van hypocrisie van de ergste soort: de Franse staat heeft de simpele taak het recht te handhaven. Maar omdat signalement verdacht vaak overeenkomt met etniciteit, is de handhaver schuldig aan racisme. De massale haat tegen het Westen in de banlieues telt niet, die mensen zijn namelijk vet lief, alleen de Westerling is een racist. Leert u dat nu eens!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten