Elatik graait lustig in de pot met gemeenschapsgeld

Foto:

Fatima Elatik is nog maar net terug in haar functie van Hare Majesteit Koningin der Amsterdam-Oost of de eerste schandalen komen alweer tevoorschijn. Waar het voorheen voornamelijk ging om blunders als gevolg van haar volledige incompetentie, gaat het nu om doodordinair misbruik van gemeenschapsgeld met het doel het eigen leven wat aangenamer te maken. De Telegraaf bericht als volgt:

Stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik (PvdA) van stadsdeel Oost zorgt goed voor zichzelf. Ze regelde afgelopen zomer voor zichzelf een eigen auto van de ‘zaak’, wat geen enkele wethouder in Oost heeft. Daarnaast declareerde ze een taxirit van 450. euro

Bekruipt mij wederom de vraag: de politieke carrière van Elatik, hoe lang nog?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!